Dom > Vijesti > Sadržaj
Ovo se odnosi na stroju za crtanje
Sep 11, 2017

Ovo se odnosi na stroju za crtanje
Obično Crtanje stroj uvijek koristi za dugoročno korištenje Crtanje predloška, zbog njegova posla kad kalup zid će uvijek biti različitih žica jaka erozija i trenja, obično uzrokuju neke trošenja i habanja, obično u materijalnih ulaza u formiranje malo udubljenje The ako tamo je kabel umrijeti prsten brazda, će ubrzati trošenje i habanje u predložak, ako ne i pravovremeno popravak, gubitak i dalje će Rasti, a onda će uvelike povećati težine popravka, ozbiljne riječi Učinit će prsten utor d eeper pukotine, potpuno slomljena slomljena škarta.
Da biste izbjegli ovu situaciju, operater mora temeljiti na svakodnevni rad dobro iskustvo za žicu crtež stroja opreme, skup rutinsko održavanje standardne Norme. Tijekom operacije, nakon predložak ima i blagi trošenja, da se pravovremeno poliranje, da predložak možete vratiti u kratkom vremenu izvorno poliranje stanje i njenu rupu veličine neće imati puno promijeniti.
Za crtanje stroj mehaničke opreme potrebno je shvatiti i razumjeti, ne samo zato što je glavni proizvod na mjestu, ali isto tako u strojne industrije također je jedan od najčešće korištene opreme. Dakle, hoće li biti potrebe za učenje. Dakle, na temelju toga, a naprijed je već počela, onda sljedeće, svibanj želite nastaviti, tako da također može ubrzati proizvod učenja brzine.
1. Crtanje rublja u stroju crtež Valjka tip i ravno u žicu crtež stroja, koja je vrsta napora? Kao i udaljenost koja pokrajina? Osim toga, Crtanje stroj formulu za obračun, što točno?
Ovi dva problema, trebao bi imati određeni profesionalni, pa sljedeće, žicom crtež Machineu Wuxi Cheng Ling, dati konkretan odgovor.
Crtanje rublja u stroju crtež Valjka tip i ravno u žicu crtež stroja, u ove dvije žice crtež stroja, koloturnik vrstu žice crtež stroj je više napora, kao i ravno u brzojavu crtež stroja iz pokrajine. Kao za crtanje stroj izračuna formule, ima nekoliko, kao što crtež na izračun formule i Crtanje na formule s formulom. Stoga, treba se temeljiti na izračunu zahtjeva, odabir odgovarajuće formule izračuna, ne može se koristiti bez razlike.
2. izvlačenje stroja za jedan sat povuci koliko svile, kako bi trebalo značiti?
Crtež stroja, koja mogu povući nekoliko sati od svile, koji se može izračunati korake i metode za obavljanje preliminarne procjene. Prema proizvođaču žice crtež stroja Wuxi uvod, možete izračunati vuče bubanj opseg, i mjerenje vuče bubanj po minuti krugova, dobiti određenu vrijednost, Pomnožite s 60, možete dobiti stroj svakih sat vremena broj okreće, Dakle, za Izračunavanje Duljine crtež stroja crtež stroja, dobili točne rezultate.
Ovo se odnosi na Crtanje stroj, istovremeno, svi moraju znati i čvrsto uhvatite, jer oni zapravo rade naići
1. cijena spremnika za crtanje stroj
Vodeni spremnik Crtanje stroj, razinu cijena u vode spremnik Crtanje stroj proizvođača Cheng Ling izgleda, uglavnom od strane žice veličine, kao i Crtanje konfiguracija zahtjevima ova dva odlučiti. A postoji nekoliko vrsta vodospreme crtež stroja, pa ponekad, cijena također se odnosi na vrstu žice crtež stroja.
2. izvlačenje od vodospreme crtež stroja
Na crtežu spremnika za crtanje stroj u tom smislu, razumijevanje vode spremnik Crtanje stroj proizvođača koje možete pokrenuti iz svoje definicije, koje se u dubinu, tako da možete imati temeljito i sveobuhvatno razumijevanje.
Spremnik crtež stroj koji općenito ima više povući glavu, kombinacijom tih povući glavu u obliku kontinuirana proizvodnja opreme. Štoviše, povući glavu, može biti postignut korak po korak povući. Njegove gravitacije šef pogona, to je motor ili opremu okvir da biste dovršili.
Za nas, morate znati je da postoje različiti Crtanje načinu konfiguracija, a zatim Crtanje brzina svaki povući glavu je nedosljedna, ima li neke odgovarajuće promjene. Ali benchmark, zadržati isti, to jest, za svaki trenutak, materijal kroz umre od drugog ispiranja, treba ostati nepromijenjena.
Crtanje Crtanje stroja vrši se pomoću mehaničke osovine. Također, sve svoje mehaničke osovine su vođeni istom vreteno. Pa, sinkronizacija i koordinacija, trebali kontrola je dobra.