Dom > Vijesti > Sadržaj
Grafit umrijeti čišćenje mjere opreza
Sep 01, 2017

Grafit Die čišćenje mjere
Čišćenje grafita Die je grafit umrijeti održavanje i održavanje ključnih procesa, ali također ograničava Usko grlo grafit umrijeti održavanja. Jer je razvoj grafit umrijeti proizvodnja brzine mnogo brže od brzine grafit umrijeti za čišćenje, a grafit umrijeti nakon brzog čišćenja odmah nakon sljedećeg pripremiti za sljedeći proizvodnje, pa ostavite na grafit umrijeti čišćenje vrijeme je sasvim ograničen. Ovdje, mi uzeti pogledati grafit umrijeti što je čišćenje mjere opreza.
Grafit umrijeti čišćenje Napomena:
Sustavnog održavanja teških grafit umrijeti zasniva se na kontinuitet održavanja zahtjevi i radova održavanja. Ostvarivanje ciljeva "isplativa", čišćenje grafita umre mora napomenuti: razvoj detaljne grafit umrijeti program čišćenja. U različitim dijelovima grafit umrijeti čišćenje, kao što su tisak unutarnje čišćenje, uzduž maramicu, rutinsko čišćenje, glavni dio čišćenja, čišćenje metoda koristi se razlikuje.
Nakon grafit umrijeti je trčanje za određeni period vremena i podvrgnuti oplata testovi kao što su pozlaćivanje trošenja, praćenje oznaka i grafit umire u ventile i neprozračenim prostorima, tehničar može utvrditi postupak i Učestalost grafit umrijeti čišćenje vizualnom pregledu The Stoga, važno je razumjeti razdoblje za siguran rad grafit umrijeti i držati zapažanja o količini preostale naoružavanju i nositi u grafit umire.
Na temelju grafit umre ima na određeni radni ciklus, sve je grafit umrijeti se Prilaže odgovarajuće održavanje postupke i održavanje ciklusa datoteka zapisa. Općenito, Upravljačkoj razini unutarnje masti i opremu ozubljivanje, klizače, unutarnje osovine igle i čahure kao i drugih Pokretnih dijelova su ključni faktor za stabilnu proizvodnju. Ostali faktori koji utječu na proizvodnju uključuju vodene žigove i vodonepropusna poslovnice koje su kontaminirane ili Začepljen, armatura curenja, rđe i korozije zbog curenja ili kondenzacija.
Dijamant grafit umrijeti ima dobra temperaturna otpornost, visoka temperatura može Pa ipak održavati stabilne performanse, manje Skloni toplinske ekspanzije i kontrakcije fenomena, proizvodnja raznih reznog alata za najbolje kalup.
Kako bismo osigurali proizvodnju visoko kvalitetnih proizvoda i proizvodne specifikacije sveobuhvatan, Dongguan Jie Cheng grafit predstaviti napredne proizvodnje i procesne opreme, u skladu sa strogim upravljanja i poboljšanje kvalitete sigurnosni sustav pružiti klijentima sa visokim kvalitetom, potpuni spektar ugljenografitni proizvodi i grafit umrijeti. U produkciji proizvodi su naširoko koristi u kemijskim, mehaničkim, metalurške, elektronika i drugih područja i dobili dobre povratne informacije.
Grafit Die obrada obrada površina tehnologija kroz premaz površine, površinska modifikacija ili Kompozitni obrada tehnologija, promijeniti grafit umrijeti površine Morfologija, kemijski sastav, struktura i stres stanje, kako bi se dobila je potrebne površine performanse sustava inženjeringa. Trenutno u proizvodnji grafita umrijeti više aplikacija su uglavnom nitriding, cementiranje čelika i otvrdnuće filmski iskaz.
Kako nitriding tehnologija može formirati odličan površina i nitriding proces i grafit umrijeti gašenje procesa ima dobra koordinacija, a nitriding temperatura je niska, nakon što je potrebno za intenzivno hlađenje nitriding, grafit umrijeti deformacija je minimalan, tako Grafit Die površine jačanje je korištenje nitriding tehnologije ranije, ali isto tako najčešće korištena.
Kalup grafit cementiranje čelika je da poboljša ukupnu snagu na grafit umrijeti, odnosno grafit umrijeti radnu površinu sa visoke čvrstoće i habanju. U sadašnjim tehničkim uvjetima, trošak okorjele filmske taloženje (uglavnom oprema) je visok, još samo u nekim preciznost, dugotrajnost grafit umrijeti aplikacija, ako koristi od uspostavljanja toplinske obrade centar, trošak premaz otvrdne filma će se uvelike smanjiti, više grafita umrijeti ako koristite ovu tehnologiju, može poboljšati ukupnu razinu proizvodnje Kina je grafit umrijeti.
Poboljšanje performansi alatnih strojeva i reznih alata, razvoj unaprijed mpssvc tehnologije grafit umrijeti materijala ubrzana je. Od 1980, udio unaprijed otvrdnu modula na industrijski kalupe dosegla 30%.