Dom > Izložba > Sadržaj
Važnost kovanje
Jan 07, 2017

Kovanje proizvodnje u prerađivačkoj industriji strojeva je pružiti prazan neki od glavnih metoda mehaničke dijelove. Kovanjem ne samo mogu dobiti oblik mehaničke dijelove i poboljšane unutarnje organizacije s metalnim poboljšati mehanička i fizikalna svojstva metala. Opće visoke zahtjeve u policiji, važan mehanički dijelovi, uglavnom kovani metoda proizvodnje. Kao što su turbo-generatora vratilo, rotora, rotor, lopatice, prihvatna prsten, velika Hidraulička Preša stupac, visokotlačni cilindri, valjaonica valjci, radilice, povezivanje šipke, zupčanici, ležajevi, i topništvo u obrani industrije i drugih važnih dijelova krivotvorene. [6]
Stoga, kovanje proizvodnje su naširoko koristi u metalurgiji, Rudarstvu, automobili, traktori, berbu strojevi, naftne, kemijske industrije, Zrakoplovstvo, zrakoplovnu, oružja i drugih industrijskih sektora, je u našem svakodnevnom životu, kovanje proizvodnje također ima važno mjesto.
U smislu, godišnja proizvodnja otkivaka, umrijeti otkivaka otkivaka kao proporcija ukupne proizvodnje, kao i kovanje oprema veličina i količina pokazatelji, u određenoj Mjeri, odražava na zemlji, a #39; s industrijskih razini.